BORA X Pure inductiekookplaat met afzuiging – luchtafvoer (PUXA)

De BORA X-Pure inductiekookplaat met luchtafvoer. Zeer breed kookveld, flexibele kookzones, mooi minimaal design en geïntegreerde afzuiging. Uitgevoerd voor luchtafvoer naar buiten.

BORA X-Pure inductiekookplaat met luchtafvoer

De BORA X-Pure inductiekookplaat met luchtafvoer is de meest luxueuze inductiekookplaat die op u de markt zal vinden. Dankzij het brede kookveld heeft u altijd genoeg ruimte heeft voor welke kookklus dan ook! Niet alleen draagt de X-Pure bij aan maximale flexibiliteit, maar het minimalistische oppervlak zorg ook nog voor een rustig beeld in de keuken. Verder is de afzuiging uitermate stil, waardoor koken een rustgevende beleving wordt. Tevens zorgt de geïntegreerde afzuiging in de BORA X-Pure ervoor dat kookdampen niet verder komen dan uw keukenblad. Bij dit model wordt de lucht afgevoerd via een leiding naar buiten of door middel van een plasmafilter.

Comfortabel koken zonder afzuigkap

Het BORA afzuigsysteem geeft kookdampen, geurtjes en vettigheid geen kans om op te stijgen. In plaats daarvan zuigt het systeem dit direct bij het de pan, grill of braadslee weg. Precies bij de bron van de dampen. Door de stroming van het afzuigsysteem sterker te laten werken dat de stijgsnelheid van de kookdampen krijgen die geen kans om zich in de ruimte te verspreiden. Verder wordt vettigheid meteen opgevangen in het vetfilter. Omdat u geen afzuigkap meer nodig heeft wordt u bevrijd van storende hoeken of randen op ooghoogte. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken om condens. Tot slot zijn de bewegende delen van de BORA eenvoudig te verwijderen, zodat u deze in de vaatwasmachine kan reinigen.

Eigenschappen van de BORA X-Pure inductiekookplaat luchtafvoer

sContol: De verticale slider zorgt voor een intuïtieve bediening. U kunt daarnaast tappen met uw vinger om specifieke functies te gebruiken.

eSwap: Alles wat direct in contact komt met kookdampen is eenvoudig te verwijderen. Het filter is van de bovenkant te bereiken, waardoor u geen gereedschappen nodig heeft.

Odeur removal: Kookdampen worden efficiënt verwijderd. Deze krijgen niet eens de kans om de lucht te verontreinigen. Kortom, uw keuken blijft gezond en fris.

Stil: Zelfs op het hoogste vermogen houdt de BORA kookplaat zich uiterst stil. Dankzij de low-noise ventilator en optimale luchtstroom techniek.

Doeltreffend: Dankzij de vier flexibele kookezones bent u altijd verzekerd van genoeg plek voor uw kook behoeftes. Hierdoor kunt u altijd grote of kleine pannen kwijt.

Compact: De BORA kookplaten zijn aan de onderkant nog geen 20 cm diep. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat er nog plek is voor een bestekla.

Automatische brugfunctie: Als u een grote kookpot of braadslee op twee achter elkaar liggende kookzones plaatst, worden deze automatisch gecombineerd tot één grote kookzone. U hoeft dus de brugfunctie niet handmatig in te stellen.

Wat is het verschil tussen de X-Pure en de Pure?

De X Pure onderscheidt zich van de Pure door haar grote inductiekookzones (230 x 230mm of 230 x 460mm) die flexibel zijn; afhankelijk van de locatie van uw pannen ‘beweegt’ de hitte mee. Tevens zijn de kookzones te koppelen, zodat u bijvoorbeeld een braadslee kunt gebruiken. Daardoor wordt u verzekerd van een zeer multifunctionele kookervaring!

Uitvoeringen van de BORA Pure inductiekookplaten

Pure (PURA) – inductie – 2 vaste kleine & 2 vaste grote kookzones – luchtafvoer naar buiten of door middel van een plasmafilter
Pure (PURU) – inductie – 2 vaste kleine & 2 vaste grote kookzones – recirculatie
X Pure (PUXA) – flexinductie – flexibele kookzones die zijn te combineren – luchtafvoer naar buiten of door middel van een plasmafilter
X Pure (PUXU) – flexinductie – flexibele kookzones die zijn te combineren – recirculatie

Extra informatie

Aantal Zones

Vier

Automatische Uitschakeling

Ja

Grootte Kookzone Linksvoor

230 x 230 mm

Grootte Kookzone Linksachter

230 x 230 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

230 x 230 mm

Grootte Kookzone Rechtsachter

230 x 230 mm

Koppelbare Zones

Ja

Levensduur Filter

150 h (1 jaar)

Oppervlaktemateriaal

Glaskeramiek

Panherkenning

Ja

Restwarmte Indicator

Ja

Timer Functie

Ja

Uitblaasopening

445 x 137 mm

Zuigkracht

max. 400 m3/h

Zuigsnelheid

4 m/s

Aansluitwaarde

7600W (invoer voltage: 380-415V)

Uitsparing

810 x 495 mm

Montage

Inbouw, Opbouw

Breedte

830 mm

Diepte

515 mm

Hoogte

199 mm

Gewicht

23 kg (incl. toebehoren/verpakking)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BORA X Pure inductiekookplaat met afzuiging – luchtafvoer (PUXA)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *