✔ Kookplaat Maatwerk & Advies

✔ info@kookplaten.nl - WhatsApp

✔ Offerte akkoord? > Gratis Verzending & Gratis retour!

Offerte Kookplaat met afzuiging

Ontvang een offerte op maat voor een kookplaat met afzuiging direct in uw e-mail box. 

Offerte formulier
OPGERICHT
0
MEDEWERKERS
0
PRODUCTEN
0 +
AANGESLOTEN PARTNERS
0

Bij kookplaten.nl zorgt voor een passende offerte voor uw specifieke keuken. 

We helpen nu inmiddels meer dan vijf jaar dagelijks klanten met passend advies voor hun nieuwe of bestaande keuken. Gestart als kokend water kraan specialist met de webshop kokendwaterkranen.com hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in alles in en op een keuken werkblad. Dat wil zeggen een mooie combinatie tussen de kraan, spoelbak, kookplaat en bijbehorende keuken accessoires. Bij ons bent u dan ook verzekerd van de nodige keukenexpertise. 

Maak Uw keuken helemaal af

Een kookplaat neemt een bijzonder prominente plek in in uw keuken. Het is een eyecatcher. Met een kookplaat met afzuiging maakt u uw keuken compleet. 

Groot assortiment

Wij leveren veel verschillende merken.

Prijsbewust

We concurreren niet uitsluitend op prijs, we zijn wel scherp

Snelle levering

We streven de snelst mogelijke levering na

franke-kookplaat-afzuiging

Veelgestelde vragen over kookplaat offertes

Wat gebeurd er nadat ik het formulier heb ingevuld?

Wij gaan aan de slag om voor u de beste kookplaat offerte op te stellen. Het kan zijn dat we nog meer informatie nodig hebben, in dat geval zullen we per e-mail en telefonisch contact opnemen. Het is dus belangrijk om alle gegevens correct in te vullen.

Hebben jullie ervaring met BORA kookplaten?

Wij leveren diverse kookplaten waaronder de BORA kookplaten. Daarnaast hebben wij een service partner die installatie en onderhoud door heel Nederland verzorgd. Naast BORA beschikken we over meer mooie merken zoals Siemens, AEG & FRANKE.

Kan ik bij jullie ook voor andere apparatuur terecht?

Dit is zeer zeker mogelijk. Onze specialisatie zit in alles wat zich op het werkblad bevindt. Dat wil zeggen de Kraan (kokend water kraan), de spoelbak en de kookplaat.

Adviseren jullie recirculatie of afzuiging naar buiten toe?

Dit is sterk afhankelijk van de keukensituatie en de wensen waar de kookplaat geplaatst wordt. Het meest populair is op dit moment recirculatie. Met een goed plasmafilter kunt u vaak jaren vooruit zonder last te hebben van kooklucht in de woning.

Hoe zit het met reinigen van de kookplaat afzuiging?

Vrijwel alle merken beschikken over een modulair systeem waarbij de lekbak makkelijk eruit te halen is en schoon te maken is. U kunt dus vrij eenvoudig vetresten verwijderen en een schone kookplaat realiseren.

Waarom kom ik op veel plekken BORA tegen als merk?

BORA is de uitvinden van het systeem van afzuiging in de kookplaat. Ze waren het eerste met deze techniek en zijn daarmee ook populair geworden in Europa. Om deze reden is BORA het meest populair en naar onze mening ook het meest kwalitatief.