BORA Pure inductiekookplaat met afzuiging – recirculatie (PURU)

De BORA PURE inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Strakke vormgeving, veel ruimte voor kleine en grote pannen. Zeer stille, geïntegreerde afzuiging en voorzien van recirculatie: geen afvoerbuizen nodig!

BORA Pure inductiekookplaat met recirculatie

De BORA PURE inductiekookplaat met recirculatie is een populaire inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Niet alleen is de Bora Pure fantastisch is vormgegeven, het model beschikt ook over een tweetal kleine en een tweetal grote kookplaten. Hierdoor heeft u voor al een pannen een geschikt plek. Tevens beschikt de Pure lijn over de meest nieuwe en innovatieve technieken van BORA. De inductiekookplaat is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld de Basic lijn. Ook is de afzuiging vele malen stiller. Verder zorgt de geïntegreerde afzuiging in de BORA Pure ervoor dat kookdampen niet verder komen dan uw keukenblad. Tot slot is deze inductiekookplaat voorzien van recirculatie techniek. Hierdoor bent u volledig bevrijd van buizen naar de buitenmuur.

Comfortabel koken zonder afzuigkap

Het BORA afzuigsysteem geeft kookdampen, geurtjes en vettigheid geen kans om op te stijgen. In plaats daarvan zuigt het systeem dit direct bij het de pan, grill of braadslee weg. Precies bij de bron van de dampen. Door de stroming van het afzuigsysteem sterker te laten werken dat de stijgsnelheid van de kookdampen krijgen die geen kans om zich in de ruimte te verspreiden. Verder wordt vettigheid meteen opgevangen in het vetfilter. Omdat u geen afzuigkap meer nodig heeft wordt u bevrijd van storende hoeken of randen op ooghoogte. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken om condens. Tot slot zijn de bewegende delen van de BORA eenvoudig te verwijderen, zodat u deze in de vaatwasmachine kan reinigen.

Eigenschappen van de BORA Pure inductiekookplaat recirculatie

  • sContol: De BORA Pure inductiekookplaat is gemakkelijk te bedienen dankzij de verticale slider en de mogelijkheid om met uw vinger te tappen voor specifieke functies.
  • eSwap: Het schoonmaken van de kookplaat is eenvoudig met het eSwap-systeem. Alle onderdelen die in direct contact komen met kookdampen zijn gemakkelijk te verwijderen zonder gereedschap. Het filter kan vanaf de bovenkant worden bereikt.
  • Odeur removal: Kookdampen worden efficiënt verwijderd en krijgen geen kans om de lucht te verontreinigen. Dit zorgt voor een gezonde en frisse keukenomgeving.
  • Stil: De BORA Pure inductiekookplaat is stil, zelfs op het hoogste vermogen. Dit wordt bereikt dankzij de low-noise ventilator en optimale luchtstroom techniek.
  • Doeltreffend: Met vier flexibele kookzones bent u verzekerd van voldoende ruimte voor uw kookbehoeften. Of u nu grote of kleine pannen gebruikt, u kunt altijd alles kwijt.
  • Compact: De BORA Pure inductiekookplaat is minder dan 20 cm diep aan de onderkant, waardoor er nog voldoende ruimte is voor een besteklade. Dit zorgt voor een efficiënt gebruik van uw keukenruimte.

Uitvoeringen van de BORA Pure inductiekookplaten

Pure (PURA) – inductie – 2 vaste kleine & 2 vaste grote kookzones – luchtafvoer naar buiten
Pure (PURU) – inductie – 2 vaste kleine & 2 vaste grote kookzones – recirculatie
X Pure (PUXA) – flexinductie – flexibele kookzones die zijn te combineren – luchtafvoer naar buiten
X Pure (PUXU) – flexinductie – flexibele kookzones die zijn te combineren – recirculatie

Extra informatie

Aansluitwaarde

7600W (invoer voltage: 380-415V)

Breedte

760 mm

Diepte

515 mm

Hoogte

199 mm

Gewicht

24,5 kg (incl. toebehoren/verpakking)

Oppervlaktemateriaal

SCHOTT CERAN®

Uitblaasopening

445 x 137 mm

Grootte Kookzone Linksvoor

210 x 210 mm

Grootte Kookzone Rechtsachter

175 x 175 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

210 x 210 mm

Soort Filter

Actieve koolfilters (BAKFS), Ionenwisselaar

Levensduur Filter

150 h (1 jaar)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BORA Pure inductiekookplaat met afzuiging – recirculatie (PURU)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *