BORA Pure-S inductiekookplaat met recirculatie

De BORA Pure-S met recirculatie is sinds februari 2022 de meest compacte inductiekookplaat in het assortiment van BORA. Vanwege de beperkte afmeting is deze kookplaat bijzonder geschikt voor veel verschillende soorten keukens. Tevens zorgt de geïntegreerde, automatisch geregelde afzuiging in de BORA S Pure ervoor dat kookdampen niet verder komen dan uw keukenblad. De opening hiervoor is op een vernieuwende asymmetrische manier opgebouwd. Dankzij deze unieke oplossing zijn er nog steeds vier kookzones beschikbaar. Deze inductiekookplaat is voorzien van een recirculatie techniek. Hierdoor bent u volledig bevrijd van buizen naar de buitenmuur.

Comfortabel koken zonder afzuigkap

Het BORA afzuigsysteem geeft kookdampen, geurtjes en vettigheid geen kans om op te stijgen. In plaats daarvan zuigen ze dit direct bij het de pan, grill of braadslee weg. Precies bij de bron van de dampen. Door de stroming van het afzuigsysteem sterker te laten werken dat de stijgsnelheid van de kookdampen krijgen die geen kans om zich in de ruimte te verspreiden. Verder wordt vettigheid meteen opgevangen in het vetfilter. Omdat u geen afzuigkap meer nodig heeft wordt u bevrijd van storende hoeken of randen op ooghoogte. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken om condens. Tot slot zijn de bewegende delen van de BORA eenvoudig te verwijderen, zodat u deze in de vaatwasmachine kan reinigen.

Eigenschappen van de BORA Pure-S inductiekookplaat recirculatie

sContol: De verticale slider zorgt voor een intuïtieve bediening. U kunt daarnaast tappen met uw vinger om specifieke functies te gebruiken.

eSwap: Alles wat direct in contact komt met kookdampen is eenvoudig te verwijderen. Het filter is van de bovenkant te bereiken. Geen gereedschappen nodig.

Odeur removal: Kookdampen worden efficiënt verwijderd. Deze krijgen niet eens de kans om de lucht te verontreinigen. Kortom, uw keuken blijft gezond en fris.

Stil: Zelfs op het hoogste vermogen houdt de BORA kookplaat zich uiterst stil. Dankzij de low-noise ventilator en optimale luchtstroom techniek.

Doeltreffend: Dankzij de vier kookezones die verschillende formaten hebben bent u altijd verzekerd van genoeg plek voor uw kook behoeftes. Hierdoor kunt u altijd grote of kleine pannen kwijt.

Compact: De Pure-S is aan de onderkant nog geen 20 cm diep. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat er nog plek is voor een bestekla. Door de breedte van slechts 60 cm is deze inductiekookplaat geschikt voor zelfs de kleinste keukens.

Technische gegevens

 • Aansluitspanning meerfasig: 380 – 415 V 2N / 3N, eenfasig: 220 – 240 V
 • Frequentie: 50 – 60 H
 • Maximale vermogensopname: 7,25 kW
 • Zekering / netaansluiting driefasig: 3 x 16 A (standaardaansluiting), tweefasig 2 x 16 A, eenfasig 1 x 32 A (1 x 20 A / 1 x 16 A)
 • Afmetingen: (b x d x h) 580 x 515 x 199 mm
 • Gewicht: (incl. toebehoren/verpakking) 20,2 kg
 • Oppervlaktemateriaal: Glaskeramiek
 • Vermogensniveaus kookveldafzuiging: 1 – 9, P
 • Vermogensniveaus kookveld: 1 – 9, P
 • Grootte uitblaasopening: 445 x 137 mm
 • Grootte kookzone: vooraan rechts Ø 210 mm, vooraan links Ø 95 mm, achteraan rechts Ø 175 mm, achteraan links Ø 140 mm
 • Vermogen kookzone: vooraan rechts 2300 W, vooraan links 400 W, achteraan rechts 1400 W, achteraan links 900 W
 • Artikel: PURSU

Heeft u liever een Pure-S met luchtafvoer naar buiten? Dan is de BORA PURSA de juiste keus.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BORA Pure S inductiekookplaat met afzuiging – recirculatie (PURSU)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *