BORA Pure inductiekookplaat met afzuiging – luchtafvoer (PURA)

De BORA PURE inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Strakke vormgeving, veel ruimte voor kleine en grote pannen. Zeer stille, geïntegreerde afzuiging. Uitgevoerd voor luchtafvoer naar buiten.

BORA Pure inductiekookplaat met luchtafvoer

De BORA PURE inductiekookplaat met luchtafvoer is een populaire inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Niet alleen is de Bora Pure fantastisch is vormgegeven, het model beschikt ook over een tweetal kleine en een tweetal grote kookplaten. Hierdoor heeft u voor al een pannen een geschikt plek. Tevens beschikt de Pure lijn over de meest nieuwe en innovatieve technieken van BORA. De inductiekookplaat is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld de Basic lijn. Ook is de afzuiging vele malen stiller. Verder zorgt de geïntegreerde afzuiging in de BORA Pure ervoor dat kookdampen niet verder komen dan uw keukenblad. Bij dit model wordt de lucht afgevoerd via een leiding naar buiten of door middel van een plasmafilter.

Comfortabel koken zonder afzuigkap

Het BORA afzuigsysteem geeft kookdampen, geurtjes en vettigheid geen kans om op te stijgen. In plaats daarvan zuigt het systeem dit direct bij het de pan, grill of braadslee weg. Precies bij de bron van de dampen. Door de stroming van het afzuigsysteem sterker te laten werken dat de stijgsnelheid van de kookdampen krijgen die geen kans om zich in de ruimte te verspreiden. Verder wordt vettigheid meteen opgevangen in het vetfilter. Omdat u geen afzuigkap meer nodig heeft wordt u bevrijd van storende hoeken of randen op ooghoogte. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken om condens. Tot slot zijn de bewegende delen van de BORA eenvoudig te verwijderen, zodat u deze in de vaatwasmachine kan reinigen.

Eigenschappen van de BORA Pure inductiekookplaat luchtafvoer

sContol: De verticale slider zorgt voor een intuïtieve bediening. U kunt daarnaast tappen met uw vinger om specifieke functies te gebruiken.

eSwap: Alles wat direct in contact komt met kookdampen is eenvoudig te verwijderen. Het filter is van de bovenkant te bereiken, waardoor u geen gereedschappen nodig heeft.

Odeur removal: Kookdampen worden efficiënt verwijderd. Deze krijgen niet eens de kans om de lucht te verontreinigen. Kortom, uw keuken blijft gezond en fris.

Stil: Zelfs op het hoogste vermogen houdt de BORA kookplaat zich uiterst stil. Dankzij de low-noise ventilator en optimale luchtstroom techniek.

Doeltreffend: Dankzij de vier flexibele kookezones bent u altijd verzekerd van genoeg plek voor uw kook behoeftes. Hierdoor kunt u altijd grote of kleine pannen kwijt.

Compact: De BORA kookplaten zijn aan de onderkant nog geen 20 cm diep. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat er nog plek is voor een bestekla.

Uitvoeringen van de BORA Pure inductiekookplaten

Pure (PURA) – inductie – 2 vaste kleine & 2 vaste grote kookzones – luchtafvoer naar buiten
Pure (PURU) – inductie – 2 vaste kleine & 2 vaste grote kookzones – recirculatie
X Pure (PUXA) – flexinductie – flexibele kookzones die zijn te combineren – luchtafvoer naar buiten
X Pure (PUXU) – flexinductie – flexibele kookzones die zijn te combineren – recirculatie

Extra informatie

Aansluitwaarde

7600W (invoer voltage: 380-415V)

Aantal Zones

Vier

Breedte

760 mm

Diepte

515 mm

Hoogte

199 mm

Gewicht

22,5 kg (incl. toebehoren/verpakking)

Grootte Kookzone Linksvoor

210 x 210 mm

Grootte Kookzone Rechtsachter

175 x 175 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

210 x 210 mm

Koppelbare Zones

Nee

Oppervlaktemateriaal

SCHOTT CERAN®

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BORA Pure inductiekookplaat met afzuiging – luchtafvoer (PURA)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *