Siemens Inductie Kookplaat iQ500 80 cm met Afzuiging – ED807FQ25E

De Siemens iQ500 is een indrukwekkende inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging en een breedte van 80cm. Dankzij de braadsensor plus hoeft u zich nooit meer druk te maken om aangebrand eten. Door de Dual lightSlider bedient u de kookplaat met één hand en intuïtief. Verder heeft u direct inzicht in uw verbruik doordat elke zone u feedback geeft van het verbruik op dat moment. Daarnaast kunnen de zones elk tot wel 50% extra vermogen leveren dankzij de powerBoost. Tot slot zijn de kookzones uit te schakelen na een ingestelde periode.

CombiZone

De Siemens iQ500 kookplaat beschikt over vier inductie kookzones die dankzij combiZone met elkaar te combineren zijn naar 2 grote zones. Hierdoor kunt u met gemak grotere pannen in gebruik nemen. De kookplaat lost het probleem op door meer inductiespoelen te activeren, wat zorgt voor een gelijkmatige verhitting. Een braadslee, teppanyaki of grillplaat (tot 40 cm breed) verwarmen? Dat is nu makkelijker dan ooit.

Energiezuinig

De inductie kookplaten van Siemens zijn het meest energiezuinige van alle elektrische kookplaten. Niet alleen wordt de hitte direct overgebracht op de pan, maar na het uitschakelen is het oppervlak ook direct weer koud, zonder enige verspilling van warmte. Daarom wordt een zeer nauwkeurige en snelle verwarming in de pannen mogelijk. Dankzij de drie verschillende warmtezones op de kookplaat houd je een deel van het gerecht makkelijk warm terwijl je de rest klaarmaakt. De individuele zones worden geactiveerd zodra je de pan erop schuift.

Bijzondere eigenschappen

Alle Siemens kookplaten beschikken over een aantal slimmigheden die het koken nog prettiger maken. Automatische pandetectie zorgt ervoor dat alleen de benodigde kookzones opwarmen als het kookgerei erop staat en de indicator voor restwarmte geeft aan wanneer het oppervlak beter niet kan aangeraakt kan worden. Daarnaast zijn alle functies van de kookplaat direct te blokkeren met het kinderslot. Verder kunt u de timer instellen om de kookzones automatisch uit te schakelen als de ingestelde kooktijd is verstreken.

Pannen

Pannen zijn een belangrijke overweging bij het kiezen van een kookplaat. Ten eerste werken inductiekookplaten enkel met roestvrij staal en gietijzer. Bovendien zijn er pannen met een in de bodem ingebouwde magnetische inductieplaat. Uiteindelijk is koken is het meest comfortabel als de pannen qua afmeting overeenkomen met de kookzones. Controleer de eigenschappen van de kookplaat om de afmetingen van de pannen optimaal af te stemmen.

Eigenschappen Siemens Inductie iQ500 80cm met afzuiging

Aantal vermogensstanden: 17
Flexinductie: Ja
Tevens verkrijgbaar in andere afmetingen.
Artikelnummer: ED807FQ25E
Voor luchtafvoer en recirculatie dient u een startset mee te bestellen. Bij de offerteaanvraag helpen we u verder.

Op zoek naar een passende Quooker bij uw kookplaat? Ons Quooker zwart assortiment sluit prachtig aan op de keur van deze kookplaten.

Extra informatie

Ingebouwde afzuiging

Ja

Aansluitwaarde

7400 W

Aantal Zones

Vier

Koppelbare Zones

Ja

Aantal fasen

2

Montage

Vlakinbouw

Breedte

792 mm

Diepte

512 mm

Hoogte

227 mm

Oppervlaktemateriaal

Glaskeramiek

Vermogen Kookzone Linksachter

2200-3700 W

Vermogen Kookzone Linksvoor

2200-3700 W

Vermogen Kookzone Rechtsachter

2200-3700 W

Vermogen Kookzone Rechtsvoor

2200-3700 W

Grootte Kookzone Linksvoor

380 x 210 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

380 x 210 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens Inductie Kookplaat iQ500 80 cm met Afzuiging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *