Siemens Inductie Kookplaat iQ700 90 cm Zwart – EX977LXV5E

De Siemens iQ700 is een indrukwekkende inductie kookplaat met een breedte van 90cm. Dankzij de braadsensor plus hoeft u zich nooit meer druk te maken om aangebrand eten. Door de Dual lightSlider bedient u de kookplaat met één hand en intuïtief. Verder heeft u direct inzicht in uw verbruik doordat elke zone u feedback geeft van het verbruik op dat moment. Daarnaast kunnen de zones elk tot wel 50% extra vermogen leveren dankzij de powerBoost. Tevens is de kookplaat te bedienen via de app Home Connect. Tot slot zijn de kookzones uit te schakelen na een ingestelde periode.

Flexinductie

Hoewel de Siemens iQ700 inductie kookplaat technisch gezien beschikt over vijf inductiekookzones en één flexZone, maakt het niet uit waar de pannen op de kookplaat geplaatst worden. De kookplaat herkent ze namelijk over de gehele oppervlakte en biedt een enorme flexibiliteit tijdens het koken. Met flexInduction wordt de flexibele kookzone automatisch uitgebreid wanneer je extra grote pannen gebruikt (tot 24 cm diameter). De kookplaat lost het probleem op door meer inductiespoelen te activeren, wat zorgt voor een gelijkmatige verhitting. Een braadslee, teppanyaki of grillplaat (tot 40 cm breed) verwarmen? Dat is nu makkelijker dan ooit.

Energiezuinig

De inductie kookplaten van Siemens zijn het meest energiezuinige van alle elektrische kookplaten. Niet alleen wordt de hitte direct overgebracht op de pan, maar na het uitschakelen is het oppervlak ook direct weer koud, zonder enige verspilling van warmte. Daarom wordt een zeer nauwkeurige en snelle verwarming in de pannen mogelijk. Dankzij de drie verschillende warmtezones op de kookplaat houd je een deel van het gerecht makkelijk warm terwijl je de rest klaarmaakt. De individuele zones worden geactiveerd zodra je de pan erop schuift.

Bijzondere eigenschappen

Alle Siemens kookplaten beschikken over een aantal slimmigheden die het koken nog prettiger maken. Automatische pandetectie zorgt ervoor dat alleen de benodigde kookzones opwarmen als het kookgerei erop staat en de indicator voor restwarmte geeft aan wanneer het oppervlak beter niet kan aangeraakt kan worden. Daarnaast zijn alle functies van de kookplaat direct te blokkeren met het kinderslot. Verder kunt u de timer instellen om de kookzones automatisch uit te schakelen als de ingestelde kooktijd is verstreken.

Pannen

Pannen zijn een belangrijke overweging bij het kiezen van een kookplaat. Ten eerste werken inductiekookplaten enkel met roestvrij staal en gietijzer. Bovendien zijn er pannen met een in de bodem ingebouwde magnetische inductieplaat. Uiteindelijk is koken is het meest comfortabel als de pannen qua afmeting overeenkomen met de kookzones. Controleer de eigenschappen van de kookplaat om de afmetingen van de pannen optimaal af te stemmen.

Eigenschappen Siemens Inductie iQ700 90cm

Aantal vermogensstanden: 17
Flexinductie: Ja
Aantal Zones tegelijk te gebruiken: 5
Tevens verkrijgbaar in de afmetingen 80 cm en 60 cm
Artikelnummer: EX977LXV5E

Op zoek naar een passende Quooker bij uw kookplaat? Ons Quooker zwart assortiment sluit prachtig aan op de keur van deze kookplaten.

Extra informatie

Aansluitwaarde

11100 W

Aantal Zones

Vijf

Koppelbare Zones

Ja

Uitsparing

880 x 490 mm

Aantal fasen

3

Montage

Opbouw

Breedte

912 mm

Diepte

520 mm

Hoogte

51 mm

Oppervlaktemateriaal

Glaskeramiek

Vermogen Kookzone Linksachter

2200-3700 W

Vermogen Kookzone Linksvoor

2200-3700 W

Vermogen Kookzone Midden

2600-3700 W

Vermogen Kookzone Rechtsachter

2200-3700 W

Vermogen Kookzone Rechtsvoor

2200-3700 W

Grootte Kookzone Linksachter

200×200 mm

Grootte Kookzone Linksvoor

200×200 mm

Grootte Kookzone Midden

300×240 mm

Grootte Kookzone Rechtsachter

200×200 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

200×200 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens Inductie Kookplaat iQ700 90 cm Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *