Siemens Inductie Kookplaat iQ300 60 cm Zwart

Siemens Inductie Kookplaat iQ300 60 cm Zwart – EH675LFC1E

De Siemens iQ300 is een indrukwekkende inductie kookplaat met een breedte van 60cm. Dankzij de braadsensor plus hoeft u zich nooit meer druk te maken om aangebrand eten. Door de Dual lightSlider bedient u de kookplaat met één hand en intuïtief. Verder heeft u direct inzicht in uw verbruik doordat elke zone u feedback geeft van het verbruik op dat moment. Daarnaast kunnen de zones elk tot wel 50% extra vermogen leveren dankzij de powerBoost. Tot slot zijn de kookzones uit te schakelen na een ingestelde periode.

Energiezuinig

De inductie kookplaten van Siemens zijn het meest energiezuinige van alle elektrische kookplaten. Niet alleen wordt de hitte direct overgebracht op de pan, maar na het uitschakelen is het oppervlak ook direct weer koud, zonder enige verspilling van warmte. Daarom wordt een zeer nauwkeurige en snelle verwarming in de pannen mogelijk.

Bijzondere eigenschappen

Alle Siemens kookplaten beschikken over een aantal slimmigheden die het koken nog prettiger maken. Automatische pandetectie zorgt ervoor dat alleen de benodigde kookzones opwarmen als het kookgerei erop staat en de indicator voor restwarmte geeft aan wanneer het oppervlak beter niet kan aangeraakt kan worden. Daarnaast zijn alle functies van de kookplaat direct te blokkeren met het kinderslot. Verder kunt u de timer instellen om de kookzones automatisch uit te schakelen als de ingestelde kooktijd is verstreken.

Pannen

Pannen zijn een belangrijke overweging bij het kiezen van een kookplaat. Ten eerste werken inductiekookplaten enkel met roestvrij staal en gietijzer. Bovendien zijn er pannen met een in de bodem ingebouwde magnetische inductieplaat. Uiteindelijk is koken is het meest comfortabel als de pannen qua afmeting overeenkomen met de kookzones. Controleer de eigenschappen van de kookplaat om de afmetingen van de pannen optimaal af te stemmen.

Eigenschappen Siemens Inductie iQ300 60cm

Aantal vermogensstanden: 17
Flexinductie: Nee
Tevens verkrijgbaar in de afmetingen 90 cm en 80 cm
Artikelnummer: EH675LFC1E

Op zoek naar een passende Quooker bij uw kookplaat? Ons Quooker zwart assortiment sluit prachtig aan op de keur van deze kookplaten.

Extra informatie

Aansluitwaarde

7400 W

Aantal Zones

Vier

Koppelbare Zones

Nee

Aantal fasen

2

Montage

Opbouw

Breedte

602 mm

Diepte

520 mm

Hoogte

51 mm

Oppervlaktemateriaal

Glaskeramiek

Vermogen Kookzone Linksachter

1800-3700 W

Vermogen Kookzone Linksvoor

1800-3100 W

Vermogen Kookzone Rechtsachter

1400-2200 W

Vermogen Kookzone Rechtsvoor

2200-3700 W

Grootte Kookzone Linksachter

180-280 mm

Grootte Kookzone Linksvoor

180 x 180 mm

Grootte Kookzone Rechtsachter

145 x 145 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

210 x 210 mm

Gewicht

15 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Siemens Inductie Kookplaat iQ300 60 cm Zwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *