FRANKE Mythos 2Gether Inductiekookplaat met ingebouwde Afzuiging

FRANKE Mythos 2Gether Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap

De Mythos 2gether inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging zorgt direct voor meer comfort in uw keuken. Geniet van uw keuken, zonder bijkomende kooklucht. De Mythos 2gether heeft een waterbestendige brushless motor die ervoor zorgt dat u zorgeloos kunt koken en zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele vloeistoffen die erin vallen. Deze inductiekookplaat van Franke is met max 65 db erg stil en met energieklasse A+++ uiterst energiezuinig.

Franke kookplaten worden gekenmerkt door een rechtlijnig en elegant design en door geavanceerde technologie. Of het nu gaat om kookplaten met een geïntegreerde afzuigkap inductie, de stijlen die we aanbieden kunnen onafhankelijk zijn of gecombineerd met de producten uit de verschillende collecties.

Franke inductiekookplaten zijn ontworpen om u een elegante maar functionele oplossing te bieden. Onze kookplaten kunnen op verschillende vermogensniveaus worden geconfigureerd en dankzij het altijd koude oppervlak van de kookplaat is schoonmaken nog nooit zo eenvoudig geweest.

Kook met professionele efficiëntie door het gebruik van innovatieve branders. De Franke gas-op-glaskookplaten bieden een grote keuze aan brander opstellingen en zijn verkrijgbaar in: in de kleur zwart of champagne.

  • Kap met verzonken gietijzeren rooster, hittebestendig voor een meer functionele ruimte
  • Automatische ontsteking van de afzuigkap
  • Touch control bediening – in het glas geintegreerde slider
  • Kindbeveiliging – voorkomt dat kookzones per ongeluk worden ingeschakeld
  • Dubbele Boost functie –
  • 4 inductiezones uitgerust met timers die afzonderlijk of in Flexi-modus kunnen worden gebruikt

Mythos FMY 839 HI 2.0 Glas Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FRANKE Mythos 2Gether Inductiekookplaat met ingebouwde Afzuiging” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *