Boretti Inductie Kookplaat met Vijf Flexzones Glanzend 90 cm

De Boretti flexibele inductie-kookplaat met strak en minimalistisch design. Vijf zones. Booster-functie voor extra snelle verhitting en warmhoud- en sudderstand. Uitgevoerd in volledig glanzend zwart.

Boretti Inductie-Kookplaat Vijf Flexzones Glanzend

De Boretti Inductie-kookplaat met vijf Flexzones in glanzend zwart is een flexibele kookplaat die ideaal is voor al uw culinaire creaties. Niet alleen heeft de kookplaat een strak en minimalistisch design, maar de functionaliteit is ook ongeëvenaard.  Ten eerste heeft de inductie kookplaat Flexzones, waardoor aangrenzende zones met elkaar te verbinden zijn. Heeft u een langwerpige pan of grillplaat? Dankzij de Flexzones zorgt deze kookplaat voor de perfecte aansluiting.  Verder heeft deze Boretti een Booster-functie. Voor een extra snelle verhitting op maximaal vermogen bent u verzekerd van een optimaal resultaat. Tevens is de warmhoud- en sudderstand ideaal voor langdurige gerechten. Tot slot is de hitte per zone gemakkelijk in te stellen met een slider bediening. Geen centraal menu nodig voor een extra snelle en intuïtieve bediening.

Het oppervlak van deze Boretti Inductie-kookplaat met Flexzone is uitgevoerd in volledig zwart glanzend voor een stralend resultaat. Ook verkrijgbaar in de uitvoering met vier zones.

Eigenschappen van de Boretti Inductie-Kookplaat Vijf Flexzones Glanzend

Dankzij de flexzones kunt u aangrenzende zones met elkaar verbinden tot één groot kookoppervlak. Hierdoor wordt koken met een grote grillplaat of langwerpige pan zeer gemakkelijk.

De boosterfunctie is ideaal voor een zeer snelle en intense verhitting.

Om het gebruiksgemak te vergroten heeft deze kookplaat apart instelbare zones met een eigen slider bediening. Hiermee schakelt u per zone de gewenste stand in, zonder eerst een zone te selecteren via een centraal menu.

Het is mogelijk om met één druk op de knop alle functies te blokkeren door middel van een kinderslot.

Deze automatische warmhoud- en sudderfunctie zorgt voor de ideale temperatuur voor het warm houden (70°C) van een gerecht en om een gerecht te laten sudderen (85°C – 92°C).

De pauzefunctie onderbreekt alle kookprocessen, maar houdt alle instellingen in het geheugen. Een aanraking van de toets herstart alle instellingen. Handig als bijvoorbeeld de deurbel gaat.

Over Boretti: authentiek materiaal en functionele elegantie

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de voorliefde voor de zogenoemde Italian Culinary Lifestyle. Van oorsprong is Boretti gestart met het verkopen van fornuizen, waarvan de eerste in 1995 werd geproduceerd. Na de fornuizen breidde Boretti uit met in- en outdoor keukenproducten. Om de beleving compleet te maken werd ook een breed scala aan culinaire accessoires ontwikkeld. Boretti brengt de Italiaanse sfeer naar uw keuken en creëert optimaal gebruiksgemak. Over ieder detail is nagedacht, ieder element heeft een functie en de vormgeving blinkt uit.

Op zoek naar een passende Quooker bij uw kookplaat? Ons Quooker zwart assortiment sluit prachtig aan op de keur van deze kookplaten.

Extra informatie

Aansluitwaarde

10400 W

Aantal Zones

Vijf

Grootte Kookzone Linksachter

210 x 192 mm

Grootte Kookzone Rechtsachter

210 x 192 mm

Grootte Kookzone Rechtsvoor

210 x 192 mm

Grootte Kookzone Linksvoor

210 x 192 mm

Koppelbare Zones

Ja

Uitsparing

850 x 490 mm

Montage

Inbouw, Opbouw

Breedte

880 mm

Diepte

520 mm

Hoogte

50 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boretti Inductie Kookplaat met Vijf Flexzones Glanzend 90 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *